A bőrönd választás fontos lépés

A leghatékonyabb bőrönd kiválasztása személyes döntés, ami az igényektől, kívánságoktól és praktikumtól függ. A kemény bőrönd néha felülmúlhatja a puha változatát. Noha a puha poggyásznak számos előnye van, mint például a belső és külső zsebek, az ellenálló képesség, a rugalmas helyigény és a sok szervezési lehetőség, de szeretnénk tisztázni a kemény bőrönd pozitívumait is, mert olykor nem ezeket részesítik előnyben. A puha és kemény poggyász között nehéz dönteni.

Rengeteg lehetőség van és az árfekvés jelentősen eltérhet. Ami a kézipoggyászt illeti, a kemény borítású használatának számos kulcsfontosságú előnye van. Remekül működik, ha olyat keres, ami nem fogja meglepni az ellenőrzéskor. Mivel lehetetlen túltömni, ezért mindig szépen elfér a fej feletti rekeszben és ritkán lesz túlsúlyos. Ez a típusú csomag híresen strapabíró, általános minősége pedig drámaian javult az elmúlt években. Egy ideje a kemény bőrönd puhább anyagból készül, ami tényleg elnyeli az ütéseket, miközben gyakorlatilag elpusztíthatatlan marad.

Valószínűleg látta már azt a személyt a repülőtéren, aki kétségbeesetten ruhákat és tárgyakat pakol egyik táskából a másikba. Ilyenkor eszébe juthat a bőrönd vásárlás. Valószínűleg szemtanúja volt, hogy egyes utasok lelapítják a csomagjaikat, hogy még egy kézipoggyász elférjen, vagy kidobják a felesleges tárgyakat, ezzel csökkentve a csomag súlyát a bejelentkezéskor.

Az ideális modell nyugalmat biztosíthat az utazási folyamat során. Amennyiben figyelmesen elolvassa a bőrönd vásárlás irányelveit, akkor a lehető legjobb utazási élményt nyújtja önmagának, akár üzleti, akár szabadidős céllal repül. Két fő különbség van a kézipoggyász és a feladott csomag között. A kézipoggyász minden olyan táska, amit magával visz a repülőgépre. Minden légitársasága eltérő szabályzattal rendelkezik, ezért érdeklődjön légitársaságánál a méretek korlátozásairól. A feladott poggyász viszont minden, amit lead a jegypénztárnál, mielőtt átmenne a biztonsági ellenőrzésen. Bőrönd vásárlás esetén ezentúl különbséget fog tudni tenni a kettő között.