Ausztria munka- és életszínvonala kimagasló

Amikor szóba kerül bármilyen állás, akkor teljesen érthető módon a fizetés az, valamint a munkaidő, ami fontos kritériumot jelent. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyit és mennyiért kell dolgozni. Ami biztos, hogy Ausztria munka lehetőségek szempontjából egyértelműen gazdagabb, mint Magyarország. Mégis teljesen érthető módon a fizetések azok, amik meggyőző jelleggel bírnak, amikor a külföldi pozíciók elfoglalása kerül szóba. Nézzük meg akkor kicsit közelebbről a számokat.

Mennyit fizet egy osztrák munka?

Teljesen világos mindenki számára, miszerint Ausztria munka és bérezés szempontjából kiemelkedőbb helyzetben van, mint kis hazánk. A nyugati életszínvonallal ugyanis együtt jár a fizetések emelkedése. Az alap itt eléri az 1200 eurót. Természetesen egy Ausztriai állás ennél többet is fizethet, hiszen sok esetben felmegy a keretösszeg 1600-1800, néha pedig 2000 euróig. Ezekhez még hozzátartozhat bizonyos munkakörökben a borravaló. Gyakori, hogy a munkáltató a szállást és ellátást is állja, vagy csak minimális költségeket számol fel rá, ami tovább növeli a zsebben maradt összegeket.

Több ezer állás Ausztria szerte

Az osztrakmelo.hu weboldal szolgáltatásának igénybevételével elérhető, hogy akár 30 000 osztrák munkáltatóhoz jusson el az önéletrajzunk. Teljesen belátható, hogy ilyen feltételek mellett jelentősen megnövekedik az esélye annak, hogy ideális munkát találunk. Ausztria munka potenciálja az egész régióra kiterjesztve hatalmas és folyamatosan bővül. A szolgáltató és vendéglátó ipar van leginkább, főként a nyári időszakban a fókuszban. Mértjük fel tehát mielőbb lehetőségeinket, majd pedig alapozzuk meg a jövőnket néhány kattintással és a regisztrációs űrlap kitöltésével.