Blake Lively támogatja a menekülteket

Még jóformán nincs vége a koronavírus világjárványnak és máris egy háború kezdődött, ami miatt rengeteg családnak kellett elhagynia az otthonát. Az emberek természetes reakciója ilyenkor a segíteni akarás és vannak sztárok, mint például Ryan Reynolds és persze felesége Blake Lively, akik most is megmutatták nagylelkűségüket, hiszen 1 millió dollárt ajánlottak fel az ENSZ menekültügyi szervezetének az ukrán menekültek támogatására. A színésznő Instagram oldalán is megosztotta a bejelentést, ahol fotót is közzétett egy ukrán anyáról.

Blake Lively és férje rendkívüli nagylelkűségének köszönhetően, valószínűleg sok ember kapja meg azt a segítséget, amire szüksége van ebben a háborús időszakban. A lakhelyüket elhagyni kényszerült családoknak életmentő lehet bármilyen segély. Sokan egészen kicsi gyermekekkel voltak kénytelenek menekülni, valószínűleg ez indította a házaspárt arra, hogy felajánlják a segítségüket. A párról tudni kell, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively 2012-ben házasodtak össze és azóta 3 gyermekük született.

A sztároknál és a híres alkotásoknál maradva, ki ne látta volna a Thor című filmet, amelyikkel híressé vált Tom Hiddleston? A színész Hollywood egyik legkapósabb agglegényének számított, de a legfrissebb hírek szerint, hivatalosan is eljegyezte kedvesét, Zawe Ashtont, olvasható a colore.hu portálon. Először a BAFTA-gálán röppentek fel pletykák a párról, miszerint a kapcsolatuk új szintre emelkedett, ami onnan indult, hogy Zawe gyűrűsujján egy szépen ragyogó gyémántgyűrűt vettek észre a fotósok.

A pár akkor még nem kommentálta a róluk szóló híreket, azonban 2022. március 17-én hivatalosan is bejelentették, hogy nemsokára összeházasodnak. A colore.hu oldalán olvasható írásban szerepel, hogy 2019-ben a Broadway színpadán játszottak együtt a Betrayal című darabban. Elmondható, hogy szinte szerelem volt első látásra közöttük. Kevés időre rá, már a nyilvánosság előtt is felvállalták a kapcsolatukat, bár csak ritkán osztottak meg információkat a szerelmükről. A colore.hu cikke szerint, már 3 éve egy párt alkotnak, így éppen itt az ideje az esküvőnek.