Minden, amit a Riekerről tudni kell

Nem mindegy, hogy milyen cipőt választ az ember és természetesen a márka is lényeges. Ezért is döntenek a Rieker mellett olyan sokan. A gyártó a termékek előállítása előtt hosszas tesztelést és kutatómunkát végez annak érdekében, hogy a végeredmény minőségileg kifogástalan legyen. A nívó a Rieker lábbelik esetében egyet jelent a maximális kényelemmel, a kiváló tartóssággal és persze a divatos külsővel. A gyártó mindig is fontosnak tartotta, hogy ötvözze a hagyományos megoldásokat a legkorszerűbb technológiákkal. Ezért is figyelhető meg, hogy csakis kézzel varrott produktumokat gyárt és forgalmaz.

A Rieker egyik jellegzetessége az Antistress nevű technológia, ami biztosítja a maximális komfortérzetet, legyen szó bármilyen tevékenységről, amit az ember a cipőben végez. A Rieker speciális talprésze poliuretánból készül, amire a rugalmasság és a hajlékonyság jellemző. Ennek hála képes elnyelni a lépés közbeni rezgéseket, ami által kíméli a gerincet és biztos tartást ad. A Rieker esetében nem szabad megfeledkezni a formára vonatkozó követelményekről. A legújabb Rieker fazonok tervezésénél a hozzáértők mindig figyelembe veszik, hogy a lábfejnek miként tudják a lehető legnagyobb mértékű komfortot megadni. Ezért is használják a kaptaformát, aminek előnye, hogy akár 30%-kal több hely marad a lábfejnek a szabad mozgásra, ezáltal az ígért komfortérzet garantált.

Egyre divatosabb a férfi bokacipő

Az elmúlt 50 évben a divatvilág a férfiakra is nagyobb hangsúlyt fektet, olyan termékeket kínálva, amik nagyon stílusosak és trendik. Az elmúlt évtizedek egyik kedvelt darabja a férfi bokacipő. Egy jól megválasztott modell több okból is előnyös.

Egyrészt megvédi a lábat az időjárás viszontagságaitól, garantálva egyúttal a páratlan megjelenést is. A divatos fazonok megvehetők sportos és nagyon elegáns változatban egyaránt. A férfi bokacipő felhozatal igazán változatos a SEPA oldalán, ezért az, aki eldöntötte, hogy ilyet akar venni, mindenképp jól teszi, ha itt kezdi a keresgélést. Kiváló átmeneti megoldásnak bizonyul a lábbeli a hosszúszárú csizmák és bakancsok között.