Csodákra is képes lehet a hajnövesztő szérum

Világszerte rengeteg ember szenved a hajhullástól és valószínűleg mind azt szeretné, hogy fényes és egészséges legyen. Meg akarjuk előzni a haj öregedését, a hullását, a kopaszodást és még sorolhatnánk. A jó hír az, hogy ezeket meg is tehetjük olyan készítményekkel, mint például a hajnövesztő szérum, ami csodákra is képes lehet. Eme termékek a fejbőrön áthatolva a hajtüszőkön keresztül felszívódnak és elősegítik a legyengült hajhagymák megerősödését.

Bár a hajnövekedés mértéke öröklött dolog, azért ha kitartóan karbantartjuk és ápoljuk, akkor meglesz a pozitív eredménye. Amennyiben rendszeresen használjuk a hajnövesztő szérumot, akkor a hajunk erősebb, hosszabb lesz, valamint a fejbőrünk is hibátlanul fogja védeni a hajgyökereket. Figyeljünk oda vásárláskor, hogy a termék lehetőleg természetes összetevőket tartalmazzon. Ha pedig éppen a hajnövesztő szérum vásárlását fontolgatja, akkor érdemes körülnézni az interneten és olyat választani, amelyik a visszajelzések alapján bizonyítottan hatásos.

Férfias dolog a DHT hajhullás

Létezik egy hormon, amit úgy hívnak, hogy Dihidrotesztoszteron és biológiailag fontos a férfiak nemi szervének fejlődéséhez és karbantartásához. Ez a hormon a tesztoszteron átalakításával keletkezik és többek között segít fenntartani a szexuális egészséget meg a termékenységet. Ha ennek termelődése nem jól működik, akkor létrejön a DHT hajhullás, ami egy lassú folyamat. A hajszálak elvékonyodnak, a hossznövekedésük üteme és ideje lerövidül, a végén pedig a fejtetőn megszűnik a haj, mert a hajhagymák elsorvadnak.

A DHT hajhullásra sajnos egyelőre nincs megoldás, viszont a még élő hajhagymákat megfelelő táplálással lehet erősíteni és lassítani a kopaszodási folyamatot. Megfelelő táplálás alatt értendő, hogy vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat juttassunk a szervezetbe, amelyek segítenek meggátolni a folyamatot, aminek végén a kopaszság vár. Ezek a tápanyagok nyugtatják, regenerálják a fejbőrt és segítenek lassítani a DHT hajhullás menetét.