Jó ötlet a kerékpárszállító vonóhorogra?

Ha valaki szenvedélyesen szeret kerékpározni, az bizony nem szereti a garázsban hagyni nyaraláskor sem. A Bikelife polcain kapható kerékpárszállító vonóhorogra roppant egyszerűen megoldja a szállítás összes kérdését. Természetesen ez a rögzítési mód akkor jöhet számításba, ha az autó rendelkezik vonóhoroggal.

Egyébként ez a típusú termék nem autómárka specifikus, mert bármelyikre biztonsággal felszerelhető. Azt jó tudni, ha a kerékpárszállító vonóhorogra szerelhető fajta, akkor haladás közben a legkisebb légellenállással számolhatunk. Külön kényelem, hogy a biciklit nem kell magasra emelni. Természetesen létezik más módja is a bringák utaztatásának: a szállító kiegészítők egyéb fajtái rögzíthetőek az autó tetejére és az autó hátsó ajtójára is.

Szerencsére a választék egyre nagyobb. Ülőmunkától senyvedő társadalmunk ugyanis mind inkább szeret az aktív pihenésnek hódolni. Mi tagadás, egy új helyet fantasztikus biciklivel bebarangolni, felfedezni remek szórakozás! Kerékpárszállító vontatóhorogra kapható 2 és 4 bringához is.