Legjobb túrós sütik a boci és üdítő szelet!

A túrós süteményeknek nagy hagyománya van, ami nem véletlen, hiszen a túró önmagában is finom, de édesítve, fűszerezve végképp ellenállhatatlanná válik. A túró tulajdonképpen egy fantasztikus alapanyagnak számít. Rendkívül sok édesség és sütemény készülhet segítségével, ráadásul szinte minden illik hozzá, a fahéj, kakaó, csokoládé, kókusz, gyümölcsök, de akár tészták tökéletes feltéte is lehet. Ebben a cikkben a legjobb túrós sütik közül a két legismertebbet mutatjuk be. Az egyik ilyen legjobb túrós süti az üdítő szelet. Az üdítő szelet viszonylag egyszerűen elkészíthető és az alapanyagok sem kerülnek nagyobb összegbe. A tészta részhez szükség van tojásra, lisztre, étolajra, sütőporra és cukorra, míg a krémhez a túró mellé porcukrot és margarint kell beszerezni.

A tetejére az öntethez szükség lesz üdítőre és egy vaníliás pundigporra. A tésztát a hagyományos piskótához hasonlóak készítjük el, a hozzávalókat összekeverjük, majd a kapott masszát előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük. A krémhez a margarint a porcukorral alaposan kihabosítjuk, majd az áttört túróval is alaposan elkeverjük, majd a kihűlt tészta tetejére simítjuk. A bevonat a tetejére egyszerűen elkészíthető, mindössze az üdítőben kevés cukorral felfőzzük a pudingport és melegen a sütemény tetejére öntjük. A legjobb túrós sütik között a másik nagy kedvenc a boci süti. A boci süti minden hozzávalóját egy tálba összekeverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. A túrót a tojással, cukorral és búzadarával elkeverjük, majd rákanalazzuk tetszés szerint a barna tésztára., és 190 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.